Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdjük talán a március 19-21. között zajló Tor-Túrával, ahol Liszi László szervezésével egy családi, amatőr versenyen mérkőzött meg Erős Gábor és Fenesi József, Sin Zoltán és Baka Bettina, valamint Kéry Szilveszter quadon.

Gábor és Józsi a negyedik helyen végzett, pont lemaradva a dobogóról, Zoli és Betti pénteki teljesítményével kiérdemelte a Szőke Nő díjat ( a harmadik itiner oldal után feladták a versenyt, és inkább a wellness részlegben szerepeltek). Szilveszter meg csak úgy ment, mint a bolond gomba, két rosé fröccs és sör között haladt pár kilométert. 

Március 26-28. között zajlott a G4S Tereprali Bajnokság első versenye, ahol ismét összeállt a csapat, Nána kivételével mindenki jelen volt. Fazekas Károly és Kéry Szilveszter T1/T2 kategóriában, versenyzőként nekivágott a sáros pályának.

Szilveszternek nem volt szerencséje, már rögtön a prológon kigyulladt az autója, amiről frenetikus belső felvételt készített, amit mint a véres kardot körbe hordozott a szervizparkban. Tűzoltó technikája miatt a nap sztárjává avanzsáltuk.

Karcsi ádáz sebességgel haladt a mezőnyben, akár a szélvész. Első nap sikerült két keréken bevennie egy kanyart, a második napon pedig elegánsan felborult két egyenes szakasz között. A tőle megszokott lazasággal akasztotta vissza az X5-ös BMW ajtaját, majd törött szélvédővel, még időben célba ért. Legnagyobb sajnálatunkra nem folytatta tovább a mohácsi futamot.

Gábor és Fenesi Józsi Challenge Open kategóriában rajtolt, és legnagyobb örömünkre a harmadik helyen végeztek.

Laci szervezőként, Betti sajtósként, Zoli nézőként élvezte a hétvégét. Nána pedig otthon maradt a családjával.